کیک حلوا به روش خانگی
به گزارش همیار مشاوره، شما می توانید حلوا را روی کیک برش خورده ماسوره بزنید و یا می توانید همچون عکس پهن و با پرک بادام تزیین کنید.
کیک حلوا برشی یکی از ایده های بسیار خوب از ترکیب حلوا و یک کیک ساده است که می توانید به سادگی برای پذیرایی و مهمانی ها و مناسبت های نذری و مذهبی بهره ببرید. شما برای تهیه این کیک به سه مرحله احتیاج دارید. باید ابتدا کیک و بعد شربت و در خاتمه حلوا را اضافه کنید و مواد را باهم ترکیب و به شکل دلخواه تزیین کنید. برای تهیه این کیک احتیاج به یک قالب مستطیل دارید. شما می توانید کیک را در ابعاد و اندازه های مختلف برش بزنید. با همیار مشاوره همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کیک حلوا برشی
- تخم مرغ 4 عدد
- شکر 2/3 پیمانه
- شیر 1 پیمانه
- روغن 1/2 پیمانه
- وانیل 1/2 قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر 1.5 مرباخوری
- آرد 2.5 پیمانه
مواد لازم برای تهیه حلوا
- آب 1/5 لیوان
- شکر 1/5 لیوان
- گلاب 1/2 فنجان
- زعفران اندازهی
- آرد 2 لیوان
- روغن 1 لیوان
طرز تهیه کیک حلوا برشی
مرحله اول
ابتدا همه مواد را اندازه کنید و در دمای محیط قرار دهید. سپس فر را روشن کنید تا گرم گردد. سپس تخم مرغ را با وانیل و شکر داخل یک کاسه بریزید و با دور تند همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و حجیم گردد و در ادامه شیر و روغن مایع را اضافه کنید و در حد 30 ثانیه هم بزنید تا یکدست گردد. آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط و روی مواد الک کنید و با لیسک هم بزنید. سپس در حد 20 ثانیه با دور کند همزن برقی بزنید تا گلوله های آرد باز گردد. یک قالب مستطیلی 20*30 یا 30*40 را انتخاب کنید. مایه کیک را داخل قالبی که کاغذ روغنی انداخته بریزید و در فر از قبل گرم شده به مدت 40 دقیقه با دمای 180 بگذارید تا کیک بپزد.
مرحله دوم
در ادامه کیک را از قالب خارج و کاغذ روغنی را جدا کنید و یک نایلون کف همان قالب مستطیل بیندازید و کیک را مجدد داخل قالب قرار دهید. برای تهیه شربت این حلوا باید شکر و آب و گلاب و زعفران را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت میانه قرار دهید تا شکر حل گردد. احتیاجی به قوام آمدن شربت نیست. سپس از روی حرارت بردارید و یک کاسه کوچک از مواد شربت را جدا کنید و کنار بگذارید.
مرحله سوم
در ادامه آرد را الک کنید و داخل یک تابه بریزید و 40 دقیقه خوب تفت دهید تا آرد تغییر رنگ دهد و به رنگ دلخواه در بیاید. حتما حرارت میانه باشد و زمانی که بوی خوش آرد بلند شد نوبت اضافه کردن روغن است. روغن را افزوده و مواد را هم بزنید تا یکدست گردد. حرارت را کم کنید و شربت تهیه شده را اضافه کنید و سریع هم بزنید تا حلوا شکل بگیرد. حلوا را گهواره کنید و از روی حرارت بردارید.
مرحله چهارم
سطح کیک را با شربت خوب مرطوب کنید و حلوا را همان طور که داغ است روی کیک با یاری یک کاردک پهن کنید. با یاری نایلون حلوا را از قالب خارج کنید و رو سطح قرار دهید و با یاری یک چاقو اره ای دور تا دور آن را برش بزنید. سپس برش های مستطیلی بزنید و روی آن را تزیین کنید. اگر به دستور حلواهای خانگی علاقه دارید، تهیه حلوا شیر به روش مجلسی را بخوانید.
نکات کلیدی در تهیه کیک حلوا برشی
- حتما سطح کیک را صاف کنید تا کیک یکدستی داشته باشید و گنبدی نگردد.
- هر چقدر آرد را بیشتر تفت دهید حلوای تیره تری خواهید داشت.
- میزان شکر شربت به ذائقه شما بستگی دارد و می توانید آن را کم و زیاد کنید.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی طرز تهیه بادمجان پلو بدون گوشت را بخوانید.
منبع: پیام دلتا