در بوداپست چه غذاهایی بخوریم؟
به گزارش همیار مشاوره، خوشمزه ترین های بوداپست
به محض ورود به شهر شگفت انگیز بوداپست، حس می کنید به سرزمین افسانه ای کتاب های داستان قدم گذاشته اید. بناهای تاریخی به سبک رنسانس و معماری های بی نظیر ، بوداپست را به یکی از زیباترین شهر های جهان تبدیل نموده اند. اما زیبایی های این شهر در همینجا خلاصه نمی گردد. در بشقاب های غذای بوداپست می توانید جنبه دیگری از رنگ و زیبایی های مجارستانی را پیدا کنید. اگر قصد سفر به مجارستان را دارید، این مطلب را از دست ندهید. با خبرنگاران همراه باشید تا شما را با برترین غذاهای بوداپست در مجارستان آشنا کنیم.
لانگوس (Lángos)
یک غذای سبک و خوشمزه که خیلی سریع هم آماده می گردد. لانگوس نوعی نان مسطح است که از خمیر سرخ شده تهیه می گردد و به همراه پنیر رنده شده و خامه ترش سرو می گردد. روی این نان خوشمزه ترد و داخل اش کاملا نرم است. یکی دیگر از انواع لانگوس، از سیب زمینی درست می گردد و با سوسیس سرو می گردد. لانگوس از غذاهای رایج بوداپست است که در تمام طول سال می توانید آن را در نقاط مختلف شهر پیدا کنید.
کورتوسکالاکس (Kürtőskalács)
کورتوسکالاکس بدون شک یکی از معروف ترین شیرینی های مجارستانی است که افراد زیادی برای آن سر و دست می شکنند! این شیرینی معروف مجارستانی، از نوعی خمیر شیرین درست می گردد که آن را روی قالب استوانه ای شکلی می پیچند. روی این خمیر کمی کره زده و آن را به صورت ذغالی می پزند. شکر موجود در این شیرینی باعث می گردد روی آن ترد و کاراملی بگردد. این شیرینی به صورت داغ سرو می گردد و به محض جدا شدن از قالب، از وسط آن حرارت بیرون می زند؛ به علت همین حرارت خارج شده از شکل استوانه ای این کیک، به آن کورتوسکالاکس یا کیک دودکشی می گویند.
داباس تورتا (Dobos Torta)
داباس تورتا یکی از رایج ترین کیک های مجارستانی است که برترین گزینه برای مرنام های عروسی و یا تولد به شمار می آید. این کیک خوش قیافه که نام آن به معنی طبل زن است، از 5 تا 7 لایه کیک اسفنجی تشکیل می گردد و هر کدام از لایه ها با خامه شکلاتی پوشانده می شوند. روی این کیک با لایه های نازکی از کارامل تزیین می گردد و معمولا در آن، پره هایی از انواع آجیل مثل فندق، گردو یا بادام ریخته می گردد.
سوپ میوه (Gyümölcsleves)
با یکی از خوشمزه ترین اختراعات غذایی مجارستانی ها آشنا شوید! این سوپ خوش رنگ، معمولا به عنوان پیش غذا یا یک وعده غذایی سبک خورده می گردد. یکی از انواع پرطرفدار این سوپ، مگیلوس (meggyleves) یا سوپ ترش است. این سوپ از آلبالو، خامه ترش و کمی شکر تهیه می گردد. سوپ میوه بیشتر در منطقه ها شمالی و مرکزی اروپا درست می گردد.
گولاش (Gulyás)
آبگوشت به سبک مجارستانی! گولاش از غذاهای رایج و ملی مجارستان است. این غذا از تکه های گوشت پخته شده با پیاز، فلفل سیاه، گوجه فرنگی و پاپریکا تهیه می گردد. این غذای خوش رنگ و لعاب، به همراه نان سفید و فلفل پاپریکا سرو می گردد. گولاش در اصل یکی غذای روستایی است که نوع اصیل آن معمولا در ظرف های مخصوص، روی آتش پخته می گردد.
منبع:www.tripsavvy.com
منبع: الی گشت