طرز تهیه باقلوا شیر با خمیر هزارلا ، همراه ویدیو
به گزارش همیار مشاوره، ترکیب مغزهای خوشمزه با خمیر هزارلا و لایه ای از کره و شهد خوش عطر، شیرینی خوشمزه و پرطرفداری نیست جز باقلوا! با این که تهیه این شیرینی به نظرتان سخت می آید، اما اگر یکبار باقلوای خانگی درست کنید مطمئن باشید باز هم این کار را انجام خواهید داد. به خصوص در ایام ماه مبارک رمضان می توانید باقلوای خانگی درست کنید و سفره افطارتان را شکیل تر کنید. با طرز تهیه باقلوا شیر با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه باقلوا شیر
- شیر کم چرب کاله خرید آنلاین یک پیمانه
- شکر دو پیمانه
- گلاب دو قاشق غذاخوری
- پودر پسته یا بادام یک پیمانه
- پودر قند چهار قاشق سوپ خوری
- پودر هل یک قاشق چای خوری
- گلاب یک تا دو قاشق سوپ خوری
- خمیر هزارلا پمینا خرید آنلاین به مقدار لازم
- کره ذوب شده 150 گرم
طرز تهیه باقلوا شیر
مرحله اول
ابتدا فر را روی دمای 190 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و برای آشپزی با خمیر هزارلا آماده شوید.
یک قابلمه در مقدار میانه بردارید و شیر را داخل آن بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید. بعد از کمی داغ شدن، شکر و گلاب را اضافه کنید. صبر کنید تا شیر به جوش آید .
مرحله دوم
داخل یک کاسه دیگر، پودر پسته، پودر قند، پودر هل و گلاب را با هم مخلوط کنید .
مرحله سوم
چند ورق خمیر هزارلا را روی میز کارتان قرار دهید و از طریق قلم آشپزی روی آنها را با کره چرب کنید. چند ورق دیگر خمیر روی خمیر قرار دهید و روی آن را هم چرب کنید. پودر پسته را یک ضلع خمیر بریزید و و خمیر را رول کنید. رول باقلوا را به 4 قسمت تقسیم کنید. با یوفکاهای دیگر هم باقلوا درست کنید و همه باقلواها را داخل یک ظرف بچینید. روی آن ها را با کره از طریق قلمو چرب کنید .
مرحله چهارم
قالب را در فر با حرارت 190 درجه سانتی گراد حدود 35 تا 40 دقیقه بپزید تا طلایی گردد. روی باقلوا شهد خنک شده بریزید و نوش جان کنید .
منبع: کتاب کاله