طرز تهیه خورشت قارچ و مرغ
به گزارش همیار مشاوره به نقل از ایران کوک،میخواهیمم یه خورش خوشمزه و سالم رو بهتون معرفی کنیم که با قارچ و مرغ تهیه میشه. این خورش جذاب با عطر لیمو و زعفرون رو میتونید با پلو میل کنید یا حتی به صورت خوراک با نون.

مواد لازم خورشت قارچ و مرغ
سینه مرغ | 3 عدد |
پیاز | 1 عدد |
سیر | 2 حبه |
قارچ | 200 گرم |
زعفران دم نموده | 1 قاشق غذاخوری |
آرد | 1 قاشق چایخوری |
زرده تخم مرغ | 1 عدد |
آبلیمو | 1 قاشق چایخوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه خورشت قاچ و مرغ
- داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. پس از اینکه روغن داغ شد قارچ های خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا قارچ ها کمی نرم شوند و آبشان بخار گردد (فقط باید کمی تفت دهید و سرخ نکنید).
- پیاز و سیرها را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شوند. سپس سینه های مرغ خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ مرغ ها تغییر کند. پس از اینکه رنگ مرغ ها تغییر کرد 1 لیوان آب، نمک و فلفل اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا سینه های مرغ با حرارت ملایم به مدت 30 - 40 دقیقه بپزند و نرم شوند.
- پس از اینکه آب قابلمه نصف شد و سینه های مرغ نرم شدند قارچ سرخ شده، زعفران دم نموده و آبلیمو را اضافه و مخلوط کنید. 10 دقیقه اجازه دهید مواد با حرارت ملایم بجوشند.
- زرده تخم مرغ را بزنید و پس از 10 دقیقه به خورشت اضافه و خوب مخلوط کنید. 15 دقیقه دیگر بگذارید با حرارت ملایم خورش بجوشد و جا بیفتد. سپس در ظرف بکشید و بهمراه نان یا برنج سرو کنید.
تاریخ انتشار: 22 آبان 1399
آخرین بروزرسانی: 22 آبان 1399
گردآورنده: hamyaranmoshavr.sahandblog.ir
شناسه مطلب: 10703
به "طرز تهیه خورشت قارچ و مرغ" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورشت قارچ و مرغ"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید