طرز تهیه کوکی موزی رژیمی بدون فر
به گزارش همیار مشاوره، کوکی موزی رژیمی خیلی راحت تهیه می گردد و اگر یک موز رسیده در یخچال دارید می توانید این کوکی رژیمی را به راحتی در خانه تهیه کنید.

کوکی موزی رژیمی بدون فر یکی از کوکی های بسیار خوشمزه و رژیمی است که خیلی طعم خوبی دارد. می توانید از کشمش یا شکلات چیپسی برای این کوکی بهره ببرید. کوکی موزی رژیمی طعم بی نظیری دارد و شما می توانید مواد را داخل فر یا تابه قرار دهید تا بپزد. جو دوسر یکی از برترین غلات است که انواع ویتامین و مواد معدنی را در خود جای داده است. جو دوسر برای سلامت قلب و کنترل قند و خون گزینه بسیار خوبی است. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کوکی موزی رژیمی بدون فر
- موز 2 عدد
- کره بادام زمینی 2 الی 3 قاشق غذاخوری
- عسل 4 قاشق غذاخوری
- کشمش 2 قاشق غذاخوری
- شیر 1/4 پیمانه
- جو دوسر پرک 150 گرم
طرز تهیه کوکی موزی رژیمی بدون فر
مرحله اول
ابتدا باید موز را پوست بگیرید و به یاری یک چنگال له کنید. بعلاوه می توانید از پوره کن بهره ببرید. سپس کره بادام زمینی و کشمش و عسل را به آن اضافه و مواد را خوب باهم مخلوط کنید.
مرحله دوم
در ادامه شیر و جو دوسر را اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید تا تبدیل به یک خمیر گردد. بهتر است شیر را کم کم اضافه کنید تا خمیر یکدستی داشته باشید. مقدار شیرینی مواد را بچشید و اگر دوست دارید شیرین تر باشد کمی عسل اضافه کنید.
مرحله سوم
در ادامه باید کف سینی مورد نظر را کمی چرب کنید و کاغذ روغنی بگذارید. سپس فر را روشن کنید و 15 دقیقه زمان دهید تا گرم گردد. اگر می خواهید بدون فر این کوکی را تهیه کنید داخل تابه دو طرفه کاغذ روغنی بگذارید و یک شعله پخش روی حرارت قرار دهید تا گرم گردد.
مرحله چهارم
در ادامه از مواد بردارید با دست شکل دهید. می توانید با یاری اسکوپ از مواد برداشته و داخل سینی بگذارید و کمی روی آن را پهن کنید. 12 دقیقه با دمای 180 درجه بگذارید تا کوکی موزی بپزد. اگر می خواهید بدون فر آن را تهیه کنید در تابه را ببندید و 15 دقیقه زمان دهید تا کوکی موزی بپزد. این کوکی را در کنار ساده ترین روش تهیه هات چاکلت + ویدیو نوش جان کنید.
نکات کلیدی در تهیه کوکی موزی رژیمی بدون فر
- می توانید به جای کشمش شکلات چیپسی بریزید.
- ریختن کره بادام زمینی دلخواه است و می توانید از کره لوتوس نیز بهره ببرید.
- اگر دوست دارید کوکی شما مقوی تر باشد از خرما و مغز گردو نیز می توانید بهره ببرید. خرما باید خشک باشد و دارچین و گردو را خیلی ریز خرد کنید.
- اگر کوکی به دست می چسبد دست های خود را کمی خیس کنید.
- هنگام پخت فقط زیر کوکی ها تغییر رنگ بدهند کافی است.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی ترشی اسپانیایی، رنگی ترین چاشنی غذا + ویدیو را ببینید.
منبع: پیام دلتا