طرز تهیه خورش خرفه خوشمزه با لوبیا چشم بلبلی
به گزارش همیار مشاوره، خرفه یک گیاه علفی یک ساله است که طعم شیرین یا ترش دارد و برگ ها، ساقه ها، گل ها آن خوراکی است و صورت گسترده در اروپا و آسیا مورد استفاده قرار می گیرد.
به گزارش بهترین ها؛ طبع خرفه سرد و خشک است. اما خرفه یک سبزی بسیار مغذی و مفید برای بدن می باشد که شما می توانید برای جلوگیری از خون ریزی رحم می توانید از خرفه بهره ببرید و اگر خون ریزی شدیدی دارید می توانید از خرفه بهره ببرید. خرفه برای کبد نیز چرب و مسائل آن نیز بسیار مفید است.
مواد لازم
طرز تهیه خورش خرفه
مرحله اول: آماده سازی
لوبیا چشم بلبلی را خیس کنید برای این کار باید چندین بار آب لوبیا را عوض کنید تا نفخ آن گرفته گردد و به راحتی نیز پخته می گردد. سبزی خرفه را را تمیز کنید و بشورید ساطوری ریز خرد کنید. گوجه فرنگی را بشورید رنده ریز بزنید و یا می توانید به همراه گوشتکوب برقی بزنید تا پوره گردد.
مرحله دوم: تفت دادن مواد
پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید با کمی روغن داخل قابلمه بریزید و گوشت را اضافه کنید و به همراه پیاز را تفت دهید تا رنگ گوشت حسابی تغییر کند و بعد زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کنید و تفت دهید بعد رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود.
مرحله سوم: پخت گوشت
در ادامه باید پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا آب گوجه کشیده گردد و بعد لوبیا خیس خورده را اضافه کنید و روی مواد آب جوش بریزید و ابتدا حرارت را زیاد کنید تا به جوش بیاید و بعد حرارت را کم کنید و بگذارید تا گوشت پخته گردد.
مرحله چهارم: تهیه خورش خرفه
در ادامه سبزی خرفه پاک شده را به همراه کمی روغن سرخ کنید و بعد زمانی که گوشت نیم پز شد باید به خورش اضافه کنید و هم بزنید و در خاتمه گرد لیمو و نمک و کمی فلفل قرمز اضافه کنید و زمانی که خورش حسابی لعاب انداخت و غلیظ شد آماده شده است می توانید برای سرو چند عدد گوجه سرخ کنید و روی خورشت قرار دهید و به همراه کته و سبزی خوردن یا فلفل سبز تند میل کنید. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت خورشت خرفه
می توانید به دلخواه بجای گوشت و مرغ بهره ببرید و مرغ را به صورت فیله مکعبی خرد کنید.
افزودن پوره گوجه فرنگی باعث ترشی در خورش می گردد که طعم و مزه عالی می دهد.
می توانید خرفه را ابتدا سرخ کنید و از اول به مواد اضافه کنید.
منبع: فرارو