طرز تهیه مارمالاد گلابی با رنگی مجذوب کننده

به گزارش همیار مشاوره، مارمالاد گلابی را می توانید در وعده دسر - سرو کنید.

طرز تهیه مارمالاد گلابی با رنگی مجذوب کننده

مارمالاد گلابی به سادگی بقیۀ مارمالاد ها تهیه می گردد و هم بسیار خوشمزه است.

اگر تا به حال از میوه گلابی مربا و یا مارمالاد درست نکرده اید، توصیه میکنم حتما یکبار امتحان کنید و از طعم و عطر این میوه خوشمزه لای نان و کیک لذت ببرید.

مواد لازم مارمالاد گلابی

شکر: 1.5 کیلوگرم

ژلاتین:3 ورق

گلابی:3 کیلو گرم

وانیل:1 قاشق چایخوری

آبلیمو: نصف استکان

گلابی ها را پس از شستن پوست کنید و قسمت سفت و وسط آن را بگیرید و خرد کنید. سپس داخل قابلمه ای بریزید و تا روی گلابی ها داخل قابلمه آب بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و گلابی ها بپزند.

بعد از اینکه گلابی ها پخته شدند آن ها را له کنید و بعد شکر را روی آن بپاشید و اجازه دهید چند ساعت بمانند.

بعد از چند ساعت گلابی و شکر مخلوط شده را روی حرارت قرار دهید تا به آرامی بجوشد و قوام بیاید. سپس ژلاتین را با کمی آب جوش حل کنید و به همراه آبلیمو و وانیل داخل گلابی ها بریزید و بعد از 2 الی 3 جوش مارمالاد را خاموش کنید.

نکات تهیه مارمالاد

بخاطر زمان کوتاه پخت مارمالاد عطر و طعم میوه بهتر حفظ می گردد.

اگر در تهیه مارمالاد دقت کافی را بکنید و آن را بعد از پخت به طوری صحیح در شیشه های استریلیزه نگهداری کنید میتوانید تا یک سال در یخچال نگهداری کرد.

بهتر است شیشه مارمالاد در میزان کوچک و با دیواره های صاف و یک دست باشد.

اگر مارمالاد را در جای گرم نگهداری کنید تغییر رنگ میدهد و شفافیت خود را از دست می دهند.

اگر شکر استفاده شده در مارمالاد زیاد باشد باعث شکرک زدن مارمالاد خواهد شد.

مارمالاد ها را بهتر است در قابلمه های لعابی یا استیل بپزید.

نکات تکمیلی در خصوص مارمالاد گلابی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد.

مارمالاد گلابی را می توانید در وعده دسر - سرو کنید.

توجه نمایید میزان مواد اولیه و دستور تهیه برای 30 نفر مناسب میباشد.

منبع: ایسکانیوز

منبع: فرادید

به "طرز تهیه مارمالاد گلابی با رنگی مجذوب کننده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مارمالاد گلابی با رنگی مجذوب کننده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید