7 هزار میلیارد تومان واگذاری سهام شستا در بورس جواب داد

به گزارش همیار مشاوره، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی محل های سرمایه گذاری هفت هزار میلیارد تومان حاصل از واگذاری سهام شستا در بورس را تشریح کرد.

7 هزار میلیارد تومان واگذاری سهام شستا در بورس جواب داد

به گزارش همیار مشاوره به نقل از ایرنا، محمد شریعتمداری با تشریح محل های سرمایه گذاری هفت هزار میلیارد تومان از واگذاری سهام شستا (شرکت سرمایه گذاری تأمین اجتماعی) در بورس گفت: سرمایه بانک رفاه و شستا افزایش یافت.

وی با بیان این خبر اضافه کرد: یکی از مهمترین خواص بورسی شدن شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا) این است که منابع حاصل از فروش خود را نمی تواند به اختیار و یا اینکه هرطور خواست هزینه امور جاری کند. به عبارت دیگر بورسی شدن شستا این امکان را فراهم کرد تا با روشهای متنوعی که یکی از آنها عرضه اولیه سهام در بدو ورود به شستا بود به تامین اقتصادی احتیاجها اقدام کنیم. این تامین اقتصادی در عرصه هایی است که در مورد نحوه استفاده از 7 هزار میلیارد تومان را به سازمان تامین اجتماعی ابلاغ نموده ایم.

شریعتمداری توضیح داد: ما قبل از این برای ارایه خدمات به مردم شریف عضو سازمان تامین اجتماعی نهادسازی نموده ایم. مثلا بانک رفاه کارگران را تاسیس نموده ایم. امروز کمبود سرمایه یکی از مواردی است که این بانک برای ارایه خدمات بیشتر به مردم با آن روبرو است. هرچه سرمایه بانک رفاه افزایش یابد طبیعتا امکان ارایه خدمات نیز بیشتر خواهد شد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت : سال جاری توانسته ایم وام قرض الحسنه بازنشستگان کارگر سازمان تامین اجتماعی را ده برابر ارتقا دهیم. این امر بدلیل اقدام محدودی بود که ما در افزایش سرمایه بانک رفاه کردیم.

وی اضافه کرد: اما این بار با افزایش سرمایه بیشتر امکان ارایه خدمات متنوع تری چه به ذی نفعان و چه به سازمان تامین اجتماعی برای تامین اقتصادی کلیه طرحها و پروژه ها در بانک رفاه فراهم می کنیم.

  • چشم انداز بازار سرمایه تا سرانجام سال 99 | تازه واردهای بورس بخوانند
  • بنیاد مستضعفان مانند شستا وارد بورس گردد
  • زمان معاملات شستا تغییر کرد

شریعتمداری اظهارداشت: همچنین یکی دیگر از اقداماتی که می توانیم انجام دهیم این است که در مجموعه سازمان تامین اجتماعی خدمات پزشکی را باکیفیت بالاتری عرضه کنیم و تجهیزات مورد احتیاج در مراکز درمانی سازمان را به صورت عادلانه تری تهیه و توزیع کنیم. با تکمیل این قبیل تجهیزات امکان ارایه خدمات بیشتر را به مردم شریفی که از این خدمات بهره مند هستند را بیشتر فراهم کنیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت : امروز سازمان تامین اجتماعی با تعداد زیادی از طرحهای عمرانی نیمه کاره بدلیل کمبود منابع روبرو است که امکان اتمام این پروژه ها را پیدا ننموده است. طبیعتا یکی از اولویت هایی که ابلاغ کردیم استفاده از این منابع بود.

وی توضیح داد: با تکمیل طرح های نیمه تمام در کشور خصوصا در مناطق کمتر برخوردار و با تاسیس مراکز سازمان تامین اجتماعی در آنها ارایه خدمات عادلانه تر در کشور به کارگران کشور تقسیم خواهد شد.

وی اضافه کرد: بنابراین یکی از ابلاغیه ها تکمیل طرح های نیمه تمام در مجموعه است. همچنین حفاظت و صیانت از صندلی و ارزش دفترچه های درمانی تامین اجتماعی یکی دیگر از اهداف استفاده از منابع جدید اخذ شده است.

محمد شریعتمداری همچنین در توئیتی نوشت: افزایش سرمایه بانک رفاه و شستا، تجهیز عادلانه مراکز، ارتقای سطح خدمات پزشکی، خصوصاً کرونا و ارتقای منزلت دفترچه های خدمات درمانی، اتمام پروژه های با الویت نیمه تمام، اصول ابلاغی به تامین اجتماعی در استفاده از منابع عرضه اولیه شستا است که با شفافیت صورت می گیرد.

منبع: همشهری آنلاین

به "7 هزار میلیارد تومان واگذاری سهام شستا در بورس جواب داد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "7 هزار میلیارد تومان واگذاری سهام شستا در بورس جواب داد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید