میخک ادویه ای است که در آشپزی کاربرد گسترده ای دارد. این ادویه برای طعم دهی به غذا های آماده بسیار مفید است و آنها را خوش بو و خوش طعم می نماید
در این روزهایی که برگ های تازه و جوان مو به بازار می آید، یکی از غذاهای سنتی که بیشتر می گردد آن را پخت، دلمه برگ مو است؛ غذایی لذیذ و مغذی که در این مقاله می خواهیم درباره ارزش غذایی خودش و خواص اجزای تشکیل دهنده آن حرف بزنیم.
آرتروز، یک اصطلاح کلی است که برای درد و التهاب مفاصل به کار می رود؛ درد و التهابی که در پی تخریب و تحلیل غضروف ها به وجود می آید. حتما با خواندن این جملات دکتر تقی بغدادی، دانشیار ارتوپدی دانشگاه علوم پزشکی تهران، موضوع این هفته خانه سالم را حدس زده...
بسیاری چلو و پلو را یکی می دانند؛ اما تفاوت هایی بین این دو روش پخت برنج وجود دارد. تفاوت چلو و پلو را باید در طرز تهیه و مصرف آنها جستجو کرد.
آش انار یک گزینه عالی برای طولانی ترین و سردترین شب سال و البته سایر روزها و شب های سرد سال است. این آش مقوی در شهرهای شمالی و به ویژه در گیلان بدون وشت طبخ می گردد و در آن از لبو و عدس استفاده می گردد. در شهر شیراز اما، آش انار را گوشت های قلقلی و مجلسی می...
خیلی از ما چون از سختی های شیرینی پزی شنیده ایم، به کل بیخیالش شده ایم و ترجیح می دهیم هر مدل شیرینی ای که بخواهیم را از قنادی ها تهیه کنیم؛ اما این روزهای خانه نشینی اجباری باعث شده تا دست به کار شویم و حتی اگر یک شیرینی و کیک را هم خراب کردیم، دوباره درستش...
آش یخ یکی از غذاهای محلی ساده و خوشمزه استان آذربایجان شرقی است.
به گزارش خبرنگاران به نقل از ایران کوک،میخواهیمم یه خورش خوشمزه و سالم رو بهتون معرفی کنیم که با قارچ و مرغ تهیه میشه. این خورش جذاب با عطر لیمو و زعفرون رو میتونید با پلو میل کنید یا حتی به صورت خوراک با نون.
مدت زمان تقریبی برای تهیه بقچه گوشتی بوسیله خمیر فیلو در حدود یک ساعت می باشد و این بقچه گوشتی را می توانید به عنوان پیش غذا نیز سرو کنید.
ممکن است آماده سازی این سالاد کمی زمان ببرد اما اگر طعم بی نظیرش را بچشید، مطمئن می شوید که ارزشش را داشته است. علاوه بر طعم عالی، این سالاد ارزش غذایی بالایی دارد و سرشار از آنتی اکسیدان است، همچنین فاقد گلوتن است و برای کسانی که دیابت دارند یا گیاه خوار...
زهرا نوری:از وقتی مامان را دعوت نموده بودند به جلسه مشاوره مدرسه، زندگیم زیر و رو شده بود. مامان که تا قبلش به گوشی و اینترنت کاری نداشت، شده بود متخصص فضای مجازی و روزگارم را سیاه نموده بود.
حلیم یا هلیم، معمولا با نخود و گندم پوست کنده طبخ می شود، اما در این مطلب، طرز تهیه حلیم را به روشی متفاوت به شما آموزش می دهیم. پیشنهاد می کنیم این بار حلیم برنج را به سفره افطارتان بیاورید و به جای گندم، آرد برنج خانگی را به این غذا اضافه کنید.